فعالیتهای بهداشت محیط:
۱ . نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مشمول ماده ۱۳ و اماکن بین راهی
۲ . نظارت بر اماکن عمومی غیر مشمول ماده ۱۳ (مدارس ، مساجد ، بیمارستان ، مراکزبهداشتی درمانی و مطبها ، پمپ بنزینها ، پارکها ، دانشگاهها ، پرورشگاهها و...)
۳ . بهداشت آب و فاضلاب (نظارت بر کنترل کیفی آب آشامیدنی و دفع صحیح فاضلاب )
۴ . بهداشت مواد زاید جامد ( کود ، زباله ، نخاله های ساختمانی)
۵ . بهداشت مواد غذایی در سطح تولید و عرضه و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک
۶ . بهداشت هوا و پرتوها
۷ . برنامه بهداشت محیط در شرایط اضطراری
۸ . بسیج سلامت نوروزی
۹ . کنترل دخانیات
۱۰ . کنترل نمک یددار و حذف جوش شیرین و ارتقاء کیفیت نان
۱۱ . نظارت بر برنامه اتلاف سگهای ولگرد
۱۲ . صدور مجوز بهداشتی جهت صدور پروانه کسب
۱۳ . نظارت و پیگیری فعالیتهای مربوط به بهسازی محیط روستاها
۱۴ . رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص مسائل مختلف بهداشت محیط
۱۵ . برگزاری جلسات آموزشی در خصوص موضوعات مختلف بهداشت محیطی جهت عموم مردم و کسبه
۱۶ . صدور کارت تندرستی جهت متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی