22 آذر 1404

  • 1404/09/15
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

پویش ملی تغذیه سالم با شعار نان و سلامت

نان کامل = مغذی‌تر، پرفیبرتر، مفید برای هضم و کنترل وزن نان سفید = ارزش غذایی کمتر، احساس سیری کوتاه‌تر

نان کامل به دلیل استفاده از آرد سبوس‌دار ارزش غذایی بسیار بالاتری نسبت به نان‌های تهیه‌شده با آرد سفید دارد. وجود سبوس و لایه‌های مغذی گندم در نان کامل باعث می‌شود این نان سرشار از فیبر، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها باشد.
در مقابل، نان سفید طی فرآیند آسیاب، بخش زیادی از سبوس و مواد مغذی خود را از دست می‌دهد و بیشتر از نشاسته خالص تشکیل شده است؛ بنابراین نسبت به نان کامل ارزش غذایی پایین‌تری دارد و احساس سیری را دیرتر ایجاد می‌کند.

  • گروه خبری : پیام سلامت,اخبار
  • کد خبری : 141377
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید