نظارت مستمر بازرسان شبکه بهداشت سروستان از واحد های صنفی
1399/02/22
بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان سروستان به صورت مستمر بر اصناف فعال سطح شهر در راستای پیشگیری و مقابله از شیوع بیماری کووید 19 نظارت دارند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان، کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه هدف از این بازدید های گسترده را پیشگیری از ابتلا کارگران به بیماری کووید 19 دانست و افزود: با توجه به شروع بکار کارخانه ها و بازگشت شاغلان به کار خود، همچنین اهمیت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، که تهدیدی برای سلامتی کارگران در محیط کار است و می تواند او و خانواده اش را در معرض خطر قرار دهد، باید آموزش و نظارت مستمر بر این اصناف انجام گیرد.
مهندس" مریم جوکار" ادامه داد: اغلب کارگران در محیط غیر بهداشتی و بدون استاندارد و اصول ایمنی مشغول بکار هستند که همگی بستری آماده جهت ابتلای این قشر از جامعه به ویروس کرونا را ایجاد می کند بنابراین رعایت دستورالعمل های مربوطه از طرف کارگران و کارفرما الزامی می باشد.
مهندس "مجتبی فضلی" کارشناس بهداشت محیط شبکه نیز گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا، سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچنین نانوایی ها همواره از دغدغه های بخش بهداشت و درمان بوده و با آموزش های مداوم تلاش میشود سطح آگاهی عمومی را برای پیشگیری و مقابله با این بیماری بالا برد.
نظر دهید