شبکه بهداشت و درمان سروستان
نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط سروستان بر رعایت پروتکل های بهداشتی در واحد های صنفی
1400/03/10
بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان بر رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت مستمر دارند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، مسوول واحد بهداشت محیط شبکه گفت: با هدف تشدید نظارت و برخورد قاطع با متخلفین بهداشتی از تمام واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان سروستان در اردیبهشت ماه بازدید صورت گرفت.
مهندس "مهناز بنگری" افزود: در ادامه نظارتهای مستمر بر روند اجرای دقیق پروتکلهای ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و با توجه به قرار گرفتن شهرستان در وضعیت زرد، متصدیان مشاغل گروه شغلی 3 و 4 همچنان میبایست تابع مقررات مربوط به محدودیتهای این گروههای شغلی بوده و مشاغل گروه شغلی 1 و 2 نیز باید علاوه بر رعایت مقررات بهداشتی، نسبت به اجرای پروتکلهای بهداشتی، به خصوص استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و همچنین شستشوی صحیح دستها اقدام کنند.
وی همچنین بر آموزش بهداشت و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی جهت مقابله با کرونا به عنوان یک اصل مهم تأکید و خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شماره 190 تماس بگیرند.
نظر دهید