شبکه بهداشت و درمان سروستان
در ماه جاری انجام شد؛ بازدید از 500 واحد صنفی در سروستان
1399/10/30
در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کووید 19 و حفظ و ارتقاء سلامت شهروندان، از 500 واحد صنفی توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان سروستان در ماه جاری بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، مسوول واحد بهداشت محیط شبکه گفت: بازدید های بهداشتی از زمان شیوع کرونا تا کنون افزایش چشمگیری داشته که در این مدت کارشناسان بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط این مرکز از تمام واحد های صنفی سطح شهر همچنین ادارات، بانک ها، مدارس، دفاتر پیشخوان، مسجدها، فروشگاه ها و مکان های پرتردد بازدید و وضعیت بهداشتی این واحد ها را مورد بررسی قرار داده اند.
مهندس "مهناز بنگری" افزود: با توجه به این که برخی محدودیت ها در راستای مقابله با انتشار ویروس کرونا در این شرایط ضروری است، صاحبان مشاغل بایستی نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی توجه ویژه ای داشته باشند.
او تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در صنف های حساسی چون نانوایی ها، رستوران ها، فست فودها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سرعت شیوع ویروس کرونا را کاهش می دهد همچنین با توجه به رعایت اصول بهداشتی این صنف ها در محل های کسب ملزم به رعایت مواردی همچون استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و گند زدایی محیط کار به صورت روزانه هستند.
مهندس بنگری بیان کرد: کارشناسان بهداشت محیط طی بازدیدهای مشترکی که به همراه اداره صمت و نیروهای بسیجی داشته اند، 40 اخطاریه کتبی و یک پلمپ در ماه جاری انجام داده اند.
نظر دهید