شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
تغذیه در بارداری، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
.
کلاس آموزشی تغذیه سالم برای مادران باردار شهرستان سروستان به مناسبت هفته سلامت در مرکز بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمام سروستان، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان گفت: توجه به تغذیه مادر باردار علاوه بر تأمین نیازهای خود به شکلگیری بدن نوزاد و برآورده کردن نیازهای او هم کمک میکند. بنابراین، باید رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین و املاح معدنی را در برنامه غذایی باردار لحاظ کرد.
«مریم کاویانی» افزود: تغذیه در بارداری باید سالم و طبق رژیم غذایی بارداری استاندارد بوده و به مقدار کافی باشد تا رشد و نمو کودک به خوبی انجام شود.
او گفت: تنوع در غذاهای مصرفی شامل، وعدههای روزانه توصیه شده شامل 6 تا 11 وعده نان و غلات، 2 تا 4 وعده میوه، 4 وعده یا بیشتر سبزیجات، 4 وعده لبنیات و 3 وعده منابع پروتئینی (گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ یا آجیل) می باشد.
کاویانی گفت: انتخاب غذاهای غنی از فیبر مانند نان های سبوس دار، غلات، لوبیا، ماکارونی، برنج و همچنین میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی بارداری ضروری است. اگرچه بهتر است فیبر خود را از مواد غذایی دریافت کنید، اما مصرف مکمل فیبر میتواند به دریافت مقدار لازم کمک کند. به عنوان مثال میتوان به پسیلیوم و متیل سلولز اشاره کرد و قبل از شروع هرگونه مکمل با پزشک خود صحبت کنید، مقدار مصرف مکمل فیبر را به آرامی افزایش دهید. این مکملها میتواند به جلوگیری از نفخ و کرامپ شکمی کمک کند و همچنین لازم است مایعات کافی بنوشید.
او گفت: حداقل چهار وعده لبنیات و غذاهای غنی از کلسیم در روز بخورید و بنوشید تا اطمینان حاصل شود که در این دوران 1000-1300 میلی گرم کلسیم در رژیم روزانه خود دریافت میکنید
پایان خبر
نظر دهید