شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
به مناسبت روز جهانی غذا در شهرستان سروستان برنامه ی صبحانه ی سالم و میان وعده ی سالم برگزار شد.
.
“غذا برای همه، هیچ کس نباید فراموش شود”
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت گفت: 16اکتبر، سالروز تأسیس سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با عنوان «روز جهانی غذا» نامگذاری و گرامی داشته می شود که امسال از سوی سازمان بهداشت جهانی با شعار ملی “غذا برای همه، هیچ کس نباید فراموش شود” نام گذاری شده است.
«افروز تیموری» گفت: سلامت ثروت است و یقینا یکی از مهمترین مسیرهای رسیدن به این ثروت بی همتا دستیابی به مواد غذایی سالم و پیروی از سبک زندگی مناسب و مورد تایید می باشد چرا که داشتن سبک زندگی ناسالم، باعث می شود که بدن در برابر خطرات بهداشتی، آسیبپذیر شود بخصوص در ایامی که جوامع در مبارزه به ویروس منحوس کرونا هستند حفظ عادات غذایی سالم با تاکید بر ارتقا سطح ایمنی بدن می تواند از بسیاری از عواقب ناگوار این بیماری بکاهد.
او افزود: به مناسبت روز جهانی غذا در شهرستان سروستان برنامه ی صبحانه ی سالم و میان وعده ی سالم در شهرستان سروستان اجرا شد. علاوه بر وعده های اصلی، میان وعده ها به عنوان مکمل های ضروری رشد و یادگیری در کودکان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
«افروز تیموری» گفت: بسیاری از عادت ها، از جمله عادت های غذایی در سنین کودکی شکل می گیرد و مصرف تنقلات تجاری کم ارزش به دلیل زیادی نمک، چربی و شکر موجب بیماری های قلبی- عروقی، چاقی، پرفشاری خون، پوکی استخوان و افزایش کلسترول خون در دوران بزرگسالی می شود.
او گفت: ضروری است میان وعده ها را از هر چهار گروه اصلی غذایی (گروه شیر و لبنیات، گروه نان و غلات، گروه گوشت، حبوبات ، تخم مرغ و مغزها، گروه میوه ها و گروه سبزی ها) انتخاب کنیم تا تنوع و تعادل در رژیم غذایی ایجاد شده و بخشی از مواد مغذی مورد نیاز از این طریق تامین شود.
پایان خبر
نظر دهید