شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
برگزازی کلاس آموزشی برای زنان روستایی شهرستان سروستان در راستای اهمیت مصرف نان سبوس دار
.
« سبوس گندم» سرشار از فیبر و مواد کمیابی همچون منگنز، منیزیم و اسید فولیک است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گفت: با توجه به اینکه غذای بیشتر مردم نان و فرآورده های غلات بوده و بخش عمده ای از نیازهای انرژی و پروتیین بدن را تامین می کند، شناخت بهترین نوع نان و مزایای نان سبوس دار اهمیت فراوانی دارد.
« افروز تیموری» افزود: «سبوس گندم»، سرشار از فیبر و مواد کمیابی همچون منگنز، منیزیم و اسید فولیک است. فیبرها، مواد غیر قابل هضمی هستند که فواید بسیاری دارند، از جمله موجب تسهیل حرکت مواد غذایی در اندام های گوارشی و جذب بهتر مواد ارزشمند می شود.
او گفت: فیبرها همچنین سرعت گوارش را کند و احساس سیری را طولانی تر می کنند. براساس مطالاعات انجام شده، مصرف غلات کامل و افزودن سبوس به غذاها تاثیر مستقیمی در ثابت نگه داشتن وزن دارد و حتی می تواند موجب کاهش وزن شود.
او افزود: سبوس در پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی و عروقی موثر است و با وجود ویتامین ب 3 یا همان نیاسین موجود در سبوس، ریسک ابتلا به این بیماری ها را تا 20 درصد کاهش می دهد.
«افروز تیموری» در ادامه گفت: آهن موجود در نان سبوس دار به شرط وجود شرایط مناسب برای جذب، سبب رشد مغزی، شناختی و رفتاری در کودکان می شود و در بزرگسالان با افزایش تمرکز ذهنی و بازدهی کاری، توان عملکرد فکری و جسمی را افزایش می دهد.
پایان خبر
نظر دهید