03 آذر 1403

  • 1399/06/26
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سروستان

برگزاری اولین کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD) در سروستان

1399/06/26

اولین کمیته شهرستانی پیشگیری و کنترل اختلالات تیروئیدی سال جاری با محوریت بررسی برنامهIDD و پیاده سازی هرچه بهتر آن در شهرستان سروستان برگزار شد.

   
      

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، معاون بهداشت شبکه گفت: در شهرستان سروستان با توجه به جغرافیای آن و وجود دریاچه مهارلو، نیاز به تبلیغ و حساس سازی مردم در زمینه کنترل اختلالات تیروئیدی و مصرف نمک تصفیه شده ی ید دار بیش از پیش احساس می شود.

مهندس" علی مهدی زاده" افزود: کمبود ید و گواتر یکی از مشکلات تغذیه ای عمده در کشور بوده است و اجرای برنامه پیشگیری و ید دار کردن نمک های خوراکی موجب کاهش این مشکل در سال های قبل شده است، همچنین استمرار برنامه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید در گرو پایش مرتب و مستمر فعالیت های اجرایی، دریافت پس خوراند با همکاری تنگاتنگ درون بخشی و برون بخشی در شهرستان است.

کارشناس مسوول واحد تغذیه شبکه بیان داشت: با توجه به افزایش چشم گیر شیوع ابتلا به اختلالات تیروئیدی در کشور و شهرستان، به ویژه در زنان باردار و نوجوانان، اهمیت پیگیری برنامه IDD و اجرای آن بسیار اهمیت دارد که مصرف کنترل شده ی نمک تصفیه شده ی ید دار به جای مصرف نمک دریا یا مصرف نمک های محلی تصفیه نشده، در پیشگیری از اختلالات مربوط به غده تیروئید نقش مهمی را ایفا می کند.

"الهه احمدی منش" انجام تبلیغات در زمینه مصرف نمک تصفیه شده ی ید دار به جای نمک بدون شناسه و نمک دریا، انتشار مطالب علمی از طریق خبر گزاری های مهم شهرستان و فضای مجازی، نظارت و گشت مشترک شبکه بهداشت و اداره صمت جهت حساس سازی بیشتر برای کنترل محصولات و نمک فروشی ها همچنین استفاده از ظرفیت سفیران سلامت و مدارس جهت اطلاع رسانی را از مهم ترین مصوبات این جلسه عنوان کرد.

این جلسه با حضور معاون و کارشناسان شبکه بهداشت و ریاست و کارشناسان اداره صمت و با رعایت اصول بهداشتی در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان سروستان برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 29286
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید