31 اردیبهشت 1403

بهداشت محیط

 

فعالیتهای بهداشت محیط:

۱ . نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مشمول ماده ۱۳ و اماکن بین راهی

۲ . نظارت بر اماکن عمومی غیر مشمول ماده ۱۳ (مدارس ، مساجد ، بیمارستان ، مراکزبهداشتی درمانی و مطبها ، پمپ بنزینها ، پارکها ، دانشگاهها ، پرورشگاهها و...)       

۳ . بهداشت آب و فاضلاب (نظارت بر کنترل کیفی آب آشامیدنی و دفع صحیح فاضلاب )

۴ . بهداشت مواد زاید جامد ( کود ، زباله ، نخاله های ساختمانی)

۵ . بهداشت مواد غذایی در سطح تولید و عرضه و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک

۶ . بهداشت هوا و پرتوها

۷ . برنامه بهداشت محیط در شرایط اضطراری

۸ . بسیج سلامت نوروزی

۹ . کنترل دخانیات

۱۰ . کنترل نمک یددار و حذف جوش شیرین و ارتقاء کیفیت نان

۱۱ . نظارت بر برنامه اتلاف سگهای ولگرد

۱۲ . صدور مجوز بهداشتی جهت صدور پروانه کسب

۱۳ . نظارت و پیگیری فعالیتهای مربوط به بهسازی محیط روستاها

۱۴ . رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص مسائل مختلف بهداشت محیط

۱۵ . برگزاری جلسات آموزشی در خصوص موضوعات مختلف بهداشت محیطی جهت عموم مردم و کسبه

۱۶ . صدور کارت تندرستی جهت متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی