19 اردیبهشت 1403

  • 1403/01/21
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سروستان

بازدید مشترک شبکه بهداشت و درمان، اصناف و دامپزشکی شهرستان سروستان از قصابی های سطح شهرستان

کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان از اجرای گشت مشترک از قصابی ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: در قصابی ها و مراکز عرضه نباید گوشت را بیشتر از 2 ساعت در هوای محیط قرار داد، بلکه آن را بایستی در دمایی زیر 4 درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری کرد.

«مرضیه اسفندیاری» افزود: روش های تشخیص فساد در گوشت قرمز: - دیدن: گوشت تازه دارای رنگ قرمز روشن است. هر چقدر رنگ گوشت به سمت قهوه ای تغییر کند نشانه فاسد بودن گوشت است.

او گفت: طی گشت مشترکی که با همکاری اداره اصناف و دامپزشکی از قصابی ها انجام شد، شرایط نگهداری گوشت که ذنجیره سرد آن حفظ شود و دمای یخچال زیر 4 درجه سانتی گراد باشد، رعایت بهداشت ابزار قصابی ها و بهداشت فضا و مکان قصابی ها کنترل گردید.

اسفندیاری بیان کرد: در این بازدید گوشت های فاسد با نظارت دامپزشک از مغازه ها جمع آوری و معدوم گردید.

شهروندان در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی موارد را در سامانه 190 ثبت کنند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 99022
کلیدواژه

تصاویر