01 آذر 1403

  • 1403/04/17
  • - تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سروستان

کلاس آموزشی در دوران بارداری در شبکه بهداشت و درمان سروستان

رژیم مادر باردار بایستی پرپروتیین و بدون قندهای ساده باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در کلاس آموزشی که برای مادران باردار برگزار شد، بیان کرد: رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی و اطمینان از مصرف همه گروه های اصلی غذایی ( نان و غلات، میوه و سبزی، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ و  حبوبات و مغز دانه ها) حائز اهمیت می باشد.

« مریم کاویانی» افزود: بهترین راه برای اطمینان از دریافت کافی انرژی، پایش میزان افزایش وزن دوران بارداری است.

او گفت: در موارد زیر انرژی بیشتری مورد نیاز است: چندقلویی، کم وزنی بیش از بارداری، افزایش وزن ناکافی

کاویانی در ادامه افزود: یک عقیده رایج این است که جنین درصورت وجود کمبودهای تغذیه ای با هزینه مادر رشد می کند، ولی شواهد به دست آمده از قحطی های موجود در هلند و آلمان در طول جنگ جهانی دوم برخلاف این عقیده اند. اکنون مشخص شده که مادر نسبتاً کمتر از جنین تحت تأثیر سوء تغذیه قرار می گیرد.

یکی از عوارض محدودیت شدید انرژی، افزایش تولید کتون ها است. اگرچه جنین توانایی محدودی برای متابولیزه کردن اجسام کتونی دارد.

سه عامل موثر در وزن گیری مناسب مادر باردار: رژیم غذایی، ورزش و شیوه زندگی می باشد.

«مریم کاویانی» در رابطه با شکایت های دوران بارداری گفت: سوزش سردل، یبوست، تهوع و استفراغ، پیکا و ویار حاملگی، دیابت بارداری،

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 104951
کلیدواژه