شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
نمونه برداری و کلرسنجی آب آشامیدنی سطح شهرستان سروستان در راستای حفظ سلامت آب آشامیدنی
.
نمونه برداری و کلرسنجی اب آشامیدنی بصورت دوره ای از سه نقطه شهر بصورت رندوم انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: رنج نرمال کلر آب بین 2./ - 8./ می باشد. در راستای حفظ سلامت آب آشامیدنی شهر، کارشناسان بهداشت محیط بصورت دوره ای از سه نقطه شهرستان نمونه برداری کرده و میزان کلر آب بررسی می گردد و در صورت غیر نرمال بودن میزان کلر به اداره آبفا اطلاع داده می شود.
«مرضیه اسفندیاری» افزود: کلرسنجی آب با هدف حفظ سلامت آب در برابر آلودگی ها و جلوگیری از انتقال بیماری های منتقله از آب به انسان انجام می شود.
«مرضیه اسفندیاری» گفت: در نمونه برداری های انجام شده از آب شرب شهرستان که از سه نقطه شهر اعم از چاه ها و روستاهای قمر نمونه گرفته می شود، نمونه های آب به آزمایشگاه منتقل شده و از نظر وجود آلودگی های میکروبی بررسی می گردد و در صورت وجود آلودگی های میکروبی با اداره آبفا و دانشگاه علوم پزشکی مکاتبه صورت می گیرد.
پایان خبر
نظر دهید