شبکه بهداشت و درمان سروستان
مصاخبه خبری رییس شبکه بهداشت و درمان سروستان بمناسبت هفته پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه
اجرای پویش ملی تغذیه سالم در شهرستان سروستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، طی مصاحبه خبری با رییس شبکه بهداشت و درمان سروستان در راستای پویش اطلاع رسانی تغذیه، دکتر«فاطمه عزیزی» گفت: با توجه به اتمام پویش ملی سلامت( غربالگری بیماری دیابت و پرفشاری خون) و اهمیت اصلاح الگوی غذایی از یکم بهمن پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با دوشعار بهبود مصرف لبنیات و کاهش مصرف نمک در شهرستان سروستان، همزمان با تمام کشور آغاز به کار کرده است.
دکتر«فاطمه عزیزی» افزود: وزارت بهداشت چندین سال است که برای کاهش شیوع گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید، افزودن ید به نمک های خوراکی را در پیش گرفته و در حال حاضر تمام کارخانجات تولید کننده موظفند ید را به میزان توصیه شده وزارت بهداشت به نمک های خوراکی اضافه کنند.
دکتر عزیزی در ادامه بیان کرد: نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بیشماری همراه است، که به همین دلیل وزارت بهداشت تاکید بر مصرف نمک یددار تصفیه شده که می تواند ید مورد نیاز را به بدن برساند، می کند اما لازم است در راستای پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن و ابتلا به بیماری هایی مانند پرفشاری خون مصرف نمک کاهش یابد.
او گفت: در کشور ما متاسفانه سرانه مصرف شیر طی سال های گذشته به علل مختلف کاهش یافته و از استانداردهای جهانی بیش از پیش فاصله گرفته است. طی دهه اخیر مصرف لبنیات در خانوارهای ایرانی روند کاهشی داشته است.
لبنیات مخصوصا شیر دارای پروتئین با کیفیت بالا، انواع مواد معدنی و تعدادی از ویتامین ها می باشد که نقش مهمی در رشد و حفظ سلامت انسان دارد نقش مصرف لبنیات از کودکی تا پیری به قدری حائز اهمیت می باشد که الگوی نامناسب تغذیه در گروه های سنی مختلف در مصرف لبنیات سالانه در مراکز بهداشتی پایش و می بررسی شود.
دکتر عزیزی افزود: شیر و فراورده ای لبنی مهم ترین منبع تامین کلسیم می باشند و مصرف آن بمنظور حفظ سلامت و استحکام استخوان ها، دندان ها و پوست توصیه می شود. چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مانند پویش ملی سلامت با قوت و با تمام امکانات موجود در شهرستان با همت شبکه بهداشت و درمان سروستان و به ویژه واحد بهبود تغذیه در سرتاسر شهرستان شروع و ادامه دارد.
پایان خبر