02 آذر 1403

  • 1401/06/27
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

عوامل موثر در پیشگیری از افسردگی و خودکشی

.

 برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته پیشگیری از خودکشی برای کارکنان نیروی انتظامی سروستان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان در جلسه ای که برای کارکنان نیروی انتظامی سروستان برگزار شد، گفت: اقدام به خودکشی در بسیاری از موارد، نشانه این است که فرد نمی داند برای حل مشکلش چه باید بکند.

«زهرا عسگری» گفت: علی رغم این باور غلط که بعضی برای جلب توجه اقدام به خودکشی می کنند، در حقیقت اقدام افراد نوعی فریاد کمک و حمایت طلبی است و متاسفانه در اکثر موارد بعد از اقدام، فرد برای اولین بار به مراکز درمانی یا خدمات سلامت روان دسترسی می یابد.

او افزود: بسیاری از افراد که اقدام به خودکشی می کنند، این مسئله را با خانواده، دوستان و حتی گاهی کارکنان بهداشت و درمان مطرح نموده اند که متاسفانه جدی گرفته نشده است و برای دریافت خدمات مشاوره ای روان ارجاع داده نشده اند.

« زهرا عسگری» گفت: افسردگی و اضطراب، سابقه سو مصرف مواد، مشکلات اقتصادی و نشر اخبار خودکشی توسط رسانه ها، از عوامل گرایش فرد به سمت خودکشی می باشد.

او در ادامه افزود: قطعا افسردگی قابل درمان و خودکشی قابل پیشگیری است اما دوره درمان و موثر بودن آن به شناسایی زود هنگام و دریافت کمک های درمانی به موقع بستگی دارد.

 

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 66552
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید