04 آذر 1403

  • 1402/01/28
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

رعایت اصول تغذیه صحیح در فصل بهار

.

مواد خوراکی متناسب با فصل بهار که اثرات کاهش انرژی و خستگی را کمتر می کند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سروستان گفت: در تمامی فصول توجه به تغذیه صحیح که متعادل و هم چنین متناسب با آن فصل باشد، باید مورد اهمیت قرارگیرد.

«الهه احمدی منش» افزود: در فصل زیبای بهار که همراه با زیبایی و طراوت طبیعت و هوای دلپذیر است، باید متناسب با آن به تغذیه توجه کرد که کاهش انرزی یا خستگی احتمالی را کم کرد.

او گفت: مصرف میوه ها و سبزیجات، امگا3، مصرف نوشیدنی های دارای آنتی اکسیدان مانند شربت شیره انگور یا چای سبز و آب بیشتر، مصرف ادویه های دارای آنتی اکسیدان مانند زردچوبه، خوراکی های دارای منیزیم، ویتامین ث، مصرف شکلات های حاوی پتاسیم و منیزیم و آهن توصیه می گردد.

احمدی منش گفت: در فصل بهار باید از غذاهای سبک استفاده شود و میان وعده ها بیشتر میوه های تازه یا ترکیب میوه و سبزیجات مانند فرنی باشد و از تنقلات استفاده نگردد، مصرف غذاهای تند و چرب و شور می تواند سبب افزایش بی حالی، خستگی یا احساس خواب آلودگی ناشی از کاهش انرژی در فصل بهار گردد.

 

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77029
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید