شبکه بهداشت و درمان سروستان
راه های پیشگیری از تب خونریزی دهنده کنگو
تب خونریزی دهنده کنگو مشترک بین انسان و حیوان که در دام بدون علامت ولی تهدید جدی برای بهداشت عمومی و سلامت انسان می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بیماری های واگیر شبکه بهداشت گفت: با عنایت به فرا رسیدن عید سعید قربان و استقبال شهروندان از سنت حسنه و فریضه الهی قربانی و نظر به افزایش خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو بدنبال تماس با گوشت و فرآورده های دامی و دام زنده راهکارهای زیر بمنظور کاهش انتقال این بیماری بیان کرد:
تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از رفت و آمد در محلهای کشتار غیر مجاز، نگهداری گوشت تازه ذبح شده به مدت 24 ساعت در یخچال، درهنگام پشم چینی الزاما از تجهیزات محافظت کننده استفاده گردد، در هنگام تماس با لاشه از دستکش استفاده گردد، محل نگهداری گوسفند از محل زندگی انسان جدا باشد، خودداری از له کردن کنه بروی بدن دام یا هر مکان دیگری، سمپاشی دام ها و مکان نگهداری آن ها در فصل فعالیت کنه ها
« ناهید کدیور» در ادامه علایم بیماری را بیان کرد: تب ناگهانی، بدن درد، کوفتگی، ضعف، سردرد، درد شدید عضلات، بی اشتهایی، درد پشت حدقه چشم، ترس از نور، تهوع، استفراغ، گلودرد، دل درد، بی قراری
افسردگی، خونریزی از نقاط مختلف بدن
او افزود: گروه های در معرض خطر شامل، دامداران، قصابان و ذبح کنندگان گوسفند می باشند.
پایان خبر