شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
توصیه های سلامت در ماه مبارک رمضان
.
رعایت اصول تغذیه ای صحیح در ایام روزه داری
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سروستان گفت: ماه مبارک رمضان یکی از ماه های پربرکتی است که رعایت تغذیه در آن اصول ویژه ای دارد که برای بهتر گزراندن این ماه رعایت این اصول کمک کننده است.
«الهه احمدی منش» افزود: توصیه می شود افطار وعده سبک در نظر گرفته شود و آهسته میل شود و برای شروع افطار شیر گرم یا آب گرم در نظر بگیرید و از خوردن دسرهای شیرین و غذاهای چرب و سرخ کرده اجتناب کنید تا از علایم تشنگی و خستگی در طول روزه داری پرهیز شود.
او در ادامه توصیه های غذایی زیر را ذکر کرد:
تنوع و تعادل در وعده افطار، شام و سحر در نظر گرفته شود.
وعده سحر به هیچ عنوان نباید حذف گردد، احتمال ابتلا به اضافه وزن در پایان ماه رمضان افزایش می یابد.
در فاصله افطار تا سحر آب کافی بنوشید.
میوه و سبزیجات در وعده شام و سحری میل شود.
ترجیحا در ایام رمضان مواد غذایی کافئین دار کمتر مصرف شود.
وعده سحر متشکل از سبزیجات، کربوهیدرات، پروتئین و چربی باشد و آهسته میل شود و با اذان صبح فاصله داشته باشد.
پایان خبر
نظر دهید