03 آذر 1403

  • 1399/08/27
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سروستان

توصیه های تغذیه ای در درمان سرفه ناشی از آنفولانزا

1399/08/27

توصیه های کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهری سروستان در رابطه با درمان سرفه های متعدد در دوران آنفولانزا

 
                                        

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، "مریم کاویانی" گفت: فصل پاییز و زمستان که از راه می رسد بیماری سرماخوردگی شایع می شود و با توجه به شیوع ویروس کرونا در امسال افراد مبتلا به آنفولانزا و کرونا تا حدودی دارای علائم یکسانی هستند بنابراین افرادی که دچار آنفولانزا می شوند می توانند از مواد غذایی در خانه برای درمان سرفه استفاده کنند.

وی افزود: از جمله مواد غذایی موثر در درمان سرفه ناشی از آنفولانزا، عسل، پروبیوتیک ها، بخور آب گرم، دمنوش های طبیعی، گل ختمی، آویشن و آناناس را می توان نام برد.

عسل: از موثرترین مواد غذایی در درمان سرفه عسل طبیعی است؛ عسل با تسکین دادن گلوی تحریک شده و صاف کردن غشای مخاطی سرفه را کاهش می دهد. عسل را می توان با موادی مانند لیمو، شیر و دارچین ترکیب نموده و میل کنید.

پروبیوتیک ها: غذاها و نوشیدنی های حاوی پروبیوتیک ها با دارا بودن میکروارگانیسم های خاصی در سلامتی و افزایش ایمنی و کاهش سرماخوردگی و سرفه ناشی از آن نقش مهمی دارند.

بخور آب گرم: استفاده از بخور آب فایده های زیادی دارد و با رفع گرفتگی بینی، مرطوب شده مجراهای تنفسی منجر به درمان سرفه می شود.

دم نوش های طبیعی: دم نوش عناب و زنجبیل، جوشاندن چوب دارچین نیز بسیار مفید است.

ترکیب نعنا نیز می تواند برای درمان سرفه مفید واقع شود. برگ های نعنا با مرطوب کردن گلو خاصیت شفابخشی دارد، هم چنین شما می توانید نعنا را به صورت چای و یا بخور استفاده نمایید و از اثرات مفید آن بهره مند شوید.

گل ختمی: این گیاه با خاصیت ضد التهابی و ضد سرفه نوشیدنی مفیدی برای درمان و بهبود بیماری است. گل ختمی را می توان جوشانیده و به صورت چای مصرف نمود. ترکیب موسیلاژی و نرم کننده این گیاه در بهبود سرفه خشک موثر است.

آویشن: یکی دیگر از روش های درمان سرفه خشک و شدید دم کردن آویشن و نوشیدن دم نوش آن است.

آناناس: آنزیم بروملین موجود درمیوه آناناس دردرمان مؤثر است. اغلب این میوه های مؤثر در درمان، با کاهش مخاط گلو و روان شدن آن به بهبود کمک می کنند.

او تاکید کرد: موارد بالا توصیه عمومی می باشند و در صورت وجود بیماری خاص باید با کارشناس یا متخصص مربوطه مشورت شود

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 32585
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید