شبکه بهداشت و درمان سروستان
توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به پوکی استخوان
.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان در گفتگو با مریم کاویانی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان سروستان به مناسبت هفته پیشگیری از پوکی استخوان توصیه هایی در راستای پیشگیری ازپوکی استخوان به شرح ذیل ارایه دادند:
. روزانه حدود 3.5 لیوان شیر غنی شده با ویتامین دی یا سایر لبنیات مثل ماست، پنیر و کشک مصرف کنند
.کنجد، بادام، فندق، پسته و گردو توصیه میشود
غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون، تن ماهی و شاه ماهی، حاوی ویتامین دی هستند که به جذب بیشتر کلسیم کمک می کنند و یا به اندازه کافی یعنی حداقل 20 دقیقه در روز در برابر نور آفتاب قرار بگیرید
ماهی های سالمون و ساردین حاوی مقادیری کلسیم هستند.
سبزیجات برگ سبز شامل انواع کلم، نعنا، پونه، پیاز، اسفناج، جعفری، کرفس و مارچوبه نیز حاوی منیزیم هستند که به حفظ کیفیت استخوان ها کمک می کنند.
. سعی کنید در هفته 1 یا 2 وعده عدس، نخود و لوبیا قرمز بخورید. از پودر لوبیای سویا در غذاها استفاده کنید
نظر دهید