02 آذر 1403

  • 1400/08/02
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان سروستان

توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به پوکی استخوان

.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان در گفتگو با مریم کاویانی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان سروستان به مناسبت هفته پیشگیری از پوکی استخوان توصیه هایی در راستای پیشگیری ازپوکی استخوان به شرح ذیل ارایه دادند:

روزانه حدود 3.5 لیوان شیر غنی شده با ویتامین دی یا سایر لبنیات مثل ماست، پنیر و کشک مصرف کنند

.کنجد، بادام، فندق، پسته و گردو توصیه می‌شود

غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون، تن ماهی و شاه ماهی، حاوی ویتامین دی هستند که به جذب بیشتر کلسیم کمک می کنند و یا به اندازه کافی یعنی حداقل 20 دقیقه در روز در برابر نور آفتاب قرار بگیرید

 

ماهی های سالمون و ساردین حاوی مقادیری کلسیم هستند.

سبزیجات برگ سبز شامل انواع کلم، نعنا، پونه، پیاز، اسفناج، جعفری، کرفس و مارچوبه نیز حاوی منیزیم هستند که به حفظ کیفیت استخوان ها کمک می کنند.

 

. سعی کنید در هفته 1 یا 2 وعده عدس، نخود و لوبیا قرمز بخوریداز پودر لوبیای سویا در غذاها استفاده کنید

وی در ادامه فزود:مبتلایان به پوکی استخوان بهتر است از مصرف غذاهای نمک بالا و سدیم مانند چیپس، پفک نمکی،برخی کنسروها،غذاهای نیمه اماده یا فست فودها ،کافیین و نوشیدنی های الکلی پرهیز شود.ن امینی
 
پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 49259
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید