02 آذر 1403

  • 1401/12/10
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

.

بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز حساس عرضه غذا در راستای ارتقا و حفظ سلامت عمومی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال نو و افزایش مسافرت ها، نظارت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مکان های عمومی، و بین راهی تشدید یافته است.

«مرضیه اسفندیاری» گفت: هدف از این طرح حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از راه آب و غذا می باشد.

او گفت: در این راستا نمونه برداری میکروبی از آب های آشامیدنی و مواد غذایی انجام شده است و طی 3 روز از تمام عمده فروش ها، هایپر مارکت ها، مراکز حساس و عرضه مواد غذایی در شهرستان سروستان بازدید بعمل آمد، و طی این بازدیدها مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از مراکز تهیه و توزیع مواد عذایی جمع آوری شد.

«مرضیه اسفندیاری» در پایان افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می تواندد موارد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و با شماره 190 گزارش نمایند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 75011
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید