10 اردیبهشت 1404

  • 1403/10/12
  • - تعداد بازدید: 69
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

بازدید کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کلرسنجی آب آشامیدنی

 کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و منابع تأمین آب آشامیدنی بازدید کردند تا از رعایت اصول بهداشتی و سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی اطمینان حاصل کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: هدف این بازدیدها، نظارت بر رعایت استانداردهای بهداشتی و بررسی کیفیت آب آشامیدنی با انجام کلرسنجی بود تا از آلودگی‌های میکروبی و خطرات بهداشتی جلوگیری شود.

«مهناز بنگری» تاکید کرد: این بازدیدها با هدف نظارت بر بهداشت فردی کارکنان، شرایط بهداشتی محیط کار و کیفیت آب آشامیدنی انجام می‌شود، اقدامات ما به پیشگیری از بیماری‌های ناشی از مواد غذایی آلوده و آب غیرمطمئن کمک می‌کند و نقش مهمی در ارتقای فرهنگ بهداشتی جامعه دارد.

او در پایان افزود: این اقدامات در راستای ارتقای آگاهی عمومی و ترویج رعایت اصول بهداشتی در تمامی مراحل تولید و مصرف مواد غذایی و تأمین آب آشامیدنی صورت می‌گیرد.

پابان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 115901
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید