02 آذر 1403

  • 1401/01/08
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان سروستان از رستوران ها و اصناف سطح شهرستان

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان سروستان در کشیک نوروزی به همراه بازرس بهداشت محیط شبکه بهداشت از اصناف و رستوران های سطح شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان سروستان گفت: از آنجا که در ایام نوروز به دلیل سفرهای نوروزی شاهد تردد بیشتری از مردم هستیم نظارت بر عملکرد و بهداشت رستوران ها و اماکن  سطح شهر و بین راهی به منظور حفظ سلامت مردم بسیار حائز اهمیت می باشد و به طور جدی با خاطیان بهداشتی برخورد قانونی خواهد شد.

کارشناس بهداشت محیط  شبکه بهداشت گفت: طی بازدیدی که با سرپرست شبکه به منظور بررسی عملکرد اصناف و رستوران ها و با هدف نظارت جهت ارتقای سطح بهداشت اصناف صورت گرفت مقرر گردید که مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به موقع روغن های مورد استفاده را تعویض کنند.

 
 

-از غذاهای مانده به هیچ وجه استفاده نکنند.

-عدم نگهداری غذای پخته شده در یخچال

-استفاده تمامی کارکنان رستوران ها از ماسک و دستکش و روپوش به رنگ روشن

-جهت سرخ کردن مواد غذایی حتما از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده شود.

زهرا عابدی گفت: طی بازدید از یکی از رستوران ها مقدار یک کیلوگرم روغن مانده و غیر بهداشتی معدوم سازی شد تا بدین ترتیب از به خطر افتادن سلامت عموم جلوگیری شود./ن. امینی

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 57253
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید