انجام بیش ازسه هزار و پانصد بازدید توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان سروستان
1399/05/28
رییس شبکه بهداشت و درمان سروستان، از انجام سه هزار و پانصد بازدید از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،کارخانه ها و کارگاه های سطح شهر از آغاز شروع کرونا، در شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، مهندس"عبدالله بهادری" گفت: بازرسان و کارشناسان این شبکه در دو نوبت کاری صبح و عصر و در قالب دو تیم ستادی و سه تیم محیطی به بازدید و ارایه آموزش های لازم به اصناف، کارخانه ها و کارگاه ها سطح شهر پرداخته اند.
او یکی از راه های کاهش و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا را رعایت فاصله گزاری فیزیکی در تمامی اماکن دانست و افزود: اماکن مذهبی، سطوح مرتبط با کسب و کارها به ویژه واحد های خدماتی و تهیه و توزیع مواد غذایی نظیر رستوران ها، خوابگاه ها، وسایل نقلیه عمومی در معرض خطر شدید انتقال کووید 19 قرار دارند.
همچنین وی ادامه داد: در بازدید های انجام شده بیش از 160 کیلو مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی جمع آوری و پس از طی مراحل قانونی، نسبت به معدوم سازی اقدام شده است همچنین یکی از اصلی ترین وظایف واحد بهداشت محیط و حرفه ای ارایه آموزش های لازم به واحد های صنفی در زمینه گند زدایی محیط و استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردی بوده که در این راستا بیش از هزار پوستر و پمفلت آموزشی به صاحب مشاغل توزیع شده است.
وی اظهار داشت: همه کارکنان ادارات و به ویژه شرکت ها در زمان بازگشت به کار موظف به تکمیل فرم خود اظهاری مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی طبق پروتکل های وزارت بهداشت هستند.
نظر دهید