شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
پویش ملی تغذیه سالم با شعار نان و سلامت
نان کامل = مغذیتر، پرفیبرتر، مفید برای هضم و کنترل وزن نان سفید = ارزش غذایی کمتر، احساس سیری کوتاهتر

نان کامل به دلیل استفاده از آرد سبوسدار ارزش غذایی بسیار بالاتری نسبت به نانهای تهیهشده با آرد سفید دارد. وجود سبوس و لایههای مغذی گندم در نان کامل باعث میشود این نان سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها باشد.
در مقابل، نان سفید طی فرآیند آسیاب، بخش زیادی از سبوس و مواد مغذی خود را از دست میدهد و بیشتر از نشاسته خالص تشکیل شده است؛ بنابراین نسبت به نان کامل ارزش غذایی پایینتری دارد و احساس سیری را دیرتر ایجاد میکند.
نظر دهید