شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان
بازدید کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کلرسنجی آب آشامیدنی
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و منابع تأمین آب آشامیدنی بازدید کردند تا از رعایت اصول بهداشتی و سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی اطمینان حاصل کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: هدف این بازدیدها، نظارت بر رعایت استانداردهای بهداشتی و بررسی کیفیت آب آشامیدنی با انجام کلرسنجی بود تا از آلودگیهای میکروبی و خطرات بهداشتی جلوگیری شود.
«مهناز بنگری» تاکید کرد: این بازدیدها با هدف نظارت بر بهداشت فردی کارکنان، شرایط بهداشتی محیط کار و کیفیت آب آشامیدنی انجام میشود، اقدامات ما به پیشگیری از بیماریهای ناشی از مواد غذایی آلوده و آب غیرمطمئن کمک میکند و نقش مهمی در ارتقای فرهنگ بهداشتی جامعه دارد.
او در پایان افزود: این اقدامات در راستای ارتقای آگاهی عمومی و ترویج رعایت اصول بهداشتی در تمامی مراحل تولید و مصرف مواد غذایی و تأمین آب آشامیدنی صورت میگیرد.
پابان خبر
نظر دهید