شبکه بهداشت و درمان سروستان
"بررسی چالش ها و راهکارهای طرح بهبود تغذیه زنان روستایی در شهرستان سروستان
برنامه بهبود تغذیه زنان روستایی با همکاری شبکه بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی برای بهبود و سالم سازی الگوی غذایی خانوار روستایی و ایجاد باغچههای خانگی با تاکید بر تولید محصولات سالم هر ساله پیگیری و دنبال می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت گفت: آموزش ترویج کشت سبزیجات و صیفیجات سالم و به دور از سموم شیمیایی در باغچههای خانگی از برنامههای مشترک وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی است که بر تولید محصولات سلامتمحور و آموزش تغذیه صحیح با دسترسی آسان به ریزمغذیهای مورد نیاز در سبد غذایی خانوار مناطق روستایی از جمله مداخلات این برنامه مهم است که به دلیل کاهش بارندگی و کمبود آب و مشکلات اقتصادی این برنامه با چالش هایی در شهرستان روبروست.
«الهه احمدی منش» افزود: با این حال به دلیل اهمیت مصرف سبزیجات سالم در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، دیابت، سرطان و چاقی و نقش موثر در تقویت بدن و تناسب اندام و کنترل و پیشگیری از بیماری ها و برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونتها یا ترمیم زخم ها و حتی اثر گذاری در سلامت و زیبایی ظاهری مانند پوست لازم است آموزش های تغذیه هم چنان ادامه پیدا کند.
او در ادامه بیان کرد: در کمیته بررسی چالش ها و راهکارهای این برنامه مقرر گردید که در صندوق های روستایی فعال، برنامه های آموزشی و تشویقی فعال تری جهت ایجاد انگیزه در زنان روستایی برگزار شود.و در روستاهایی که به دلایل مختلف صندوق های زنان روستایی کمتر فعال هستند یا ایجاد باغچه با مشکلات روبرو هست، حداقل فرصت آموزش در اختیار آنان قرار گیرد. در دهه فجر برنامه هایی در روستاهای فعال بمنظور ارتقا آگاهی زنان روستایی صورت گیرد.
پایان خبر